5 resurse care pot ajuta orice programator

Domeniul programării este mereu în schimbare, iar pentru a fi un programator bun este extrem de important să fie mereu la curent cu ultimele noutăţi. Aşadar, cărțile, publicațiile și resurse online pot fi de mare ajutor în acest sens.

Mai jos vei putea gasi 10 recomandări de resurse care te pot ajuta extrem de mult:

1. Stack Overflow – o platformă online unde poţi pune întrebări şi la care primeşti raspunsuri din partea altor programatori.

Aşadar, dacă te confrunţi cu o anumită problemă, cu siguranţă nu eşti singurul şi vei găsi pe platformă răspunsul de care nevoie. Dacă nu s-a discutat până acum problema cu care te confrunţi, poţi expune dificultăţile, iar programatori cu experienţă îţi vor răspunde.

2. GitHub – aici vei putea salva şi gestiona proiectele care sunt în proces de dezvoltare. Site-ul oferă, de asemenea, şi posibilitatea de a lucra cu alţi programatori şi să îţi îmbunătăţeşti astfel proiectele.

3. “The Art of the Unix Programming” este o carte scrisă de Eric S. Raymond. Acesta este un programator renumit care a scris multe alte cărţi. În această carte este vorbeşte despre importanţa înţelegerii Unix pentru a deveni un programator de succes.

4. GeeksforGeeks este, de asemenea, tot o platformă cu întrebări şi răspunsuri pentru programatori.

5. “How to Solve It” este o carte scrisă de George Polya, care prezintă într-un mod euristic modalităţi în care pot fi abordate probleme matematice. De asemenea, cartea oferă şi strategii cu care pot fi abordate unele probleme.Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×