5 Resurse GRATUITE pentru a invata JavaScript

Trainerii nostri au adunat o lista cu 5 resurse gratuite, ideale pentru un inceput de cariera in Javascript. Daca ti-ai propus sa inveti programare singur de la zero, in mod gratuit, regaseste aici cateva site-uri si carti extrem de utile pentru a intelege bazele JavaScript.

  1. JavaScript For Cats
  2. Javascript Guide
  3. Javascript Design Patterns
  4. AngularJS Fundamentals in 60 minutes
  5. JavaScript Succinctly

In cazul in care preferi insa tutorialele video explicate in limba romana, iti recomandam cursul nostru online de JavaScript. Acesta este structurat in 62 de lectii individuale, insumand in total aproape 6 ore de continut video de foarte buna calitate.

La finalul cursului vei reusi sa dezvolti o pagina web dinamica si responsive, capabila sa-si adapteze design-ul in functie de comportamentul utilizatorului. In plus, vei intelege cum sa lucrezi cu libraria JQuery, cum sa generezi animatii folosind JavaScript si cum sa controlezi in mod eficient flowul evenimentelor dintr-o pagina web.

Pentru inscrierea la cursurile online ne puteti contacta pe numarul de telefon 0752 058 365 sau pe adresa office@lec-academy.ro.Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×