An Scolar 2020 Suspendat. Ce Cursuri Alternative sunt Disponibile ?

An Scolar 2020 Suspendat. Ce Cursuri Alternative sunt Disponibile

Decizia autoritatilor de a nu redeschide anul scolar 2020 determina din ce in ce mai multi profesori, parinti si elevi sa caute instrumente de educatie alternative, la distanta, care sa vina in completarea materiei predate prin intermediul cursurilor online sau tele-scoala.

Cursurile de Programare Online

Cursurile de programare online pentru incepatori sunt de departe cele mai cautate. Invatarea bazelor limbajelor de programare este un punct de pornire excelent pentru oricine doreste sa se familiarizeze cu cu fascinanta lume a tehnologiilor web si aplicatiilor mobile.

In plus, acestea reprezinta prilejul ideal pentru ca cei tineri sa cocheteze cu ideea unei viitoare cariere de success in IT. Cu ajutorul unor video-tutoriale explicate clar, oricine poate invata bazele programarii singur, indiferent de nivelul studiilor, cu conditia de a fi pasionat, motivat si ambitios. Nu pierde timp pretios, incearca sa inveti ceva nou care sa te ajute pe viitor.

Cu Ce Limbaj de Programare sa Incep?

Desi exista un numar mare de limbaje de programare, Java, JavaScript si PHP conduc detasat clasamentul celor mai cautate. Dintre cele 3 insa, incepatorilor le este recomandat Java, fiind cel mai simplu de inteles si abordat.

In acest sens, academia noastra propune un curs Java pentru incepatori in limba romana, special creat pentru cei care doresc sa invete rapid si structurat acest limbaj. Explicate pe intelesul tuturor, tutorialele de programare pot fi parcurse direct de catre elevi si studenti in timpul liber pe care il au la dispozitie, putand fi accesate de oriunde si oricand, atat de pe mobil cat si de pe laptop sau tableta.

Cursul, cuprinzand peste 137 de lectii si exercitii practice, este de asemenea ideal pentru profesorii care doresct sa-si extinda expertiza in domeniul IT, astfel incat sa poata completa curricula scoalara cu aptitudini practice specifice industriei de programare.

Parcugerea cursului Java destinat incepatorilor ofera o multitudine de informatii si cunostiinte. Noi am sumarizat mai jos o parte dintre acestea.

  • construirea pas cu pas a unei aplicatii Desktop folosind J2SE
  • intelegerea modului de functionare si aplicare a sintexei si instructiunilor Java
  • folosirea corecta a technicilor specifice programarii orientate obiect
  • controlarea fluxului evenimentelor interfetelor grafice

Cursul Java incepatori online este disponibil imediat, fiind unul dintre cele mai cautate si accesate cursuri ale platformei noastre. Pentru inscrierea la cursurile online ne puteti contacta pe numarul de telefon 0752 058 365 sau pe adresa office@lec-academy.ro.Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×