Care este cel mai căutat limbaj de programare în 2015?

Chiar dacă limbajul de programare Java împlineşte în acest 20 de ani continuă să fie „la modă”, cel puţin în ceea ce priveşte numărului locurilor de muncă pentru care acest limbaj este solicitat.

Un studiu realizat de Dice.com privind job-urile din IT plasează Java se află pe primul loc, fiind cel mai cerut limbaj de programare de angajatori.

Astfel, în fiecare zi, peste 16.000 de oferte de locuri de muncă sunt disponibile, conform datelor oferite de Shravan Goli, preşedintele Dice, adăugând că numărul job-urilor este în creştere.

Astfel, Java a fost numit numărul 1 în Top 10 al celor mai cerute limbaje de programare de către managerii de recrutări.

De asemenea, platforma de recrutare a anunţat că şomajul în rândul dezvoltatorilor software este de 2,6 procente, un nivel extrem de redus.

Tags: , , , , , ,Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×