Castiga Bani ca Programator Java Junior

Limbajul Java ofera o multime de oportunitati in cariera, chiar si in postura de junior. Afla cum poti obtine proiecte de programare in Java.

Java este unul dintre cele mai importante limbaje de programare printre dezvoltatori si este ideal pentru cei ce doresc sa se apuce de programare, fiind foarte simplu de invatat.

Devino Freelancer Java

Freelancerii romani in programare, dar in special cei de Java, sunt o resursa extrem de cautata de catre angajatorii din strainatate. Castigul unui freelancer java junior ajunge pana la 50$ / ora.

Nu suna deloc rau pentru un junior, nu ?

Daca in trecut liber-profesionistii se straduiau sa obtina proiecte, acum, datorita platformelor de tip www.freelancer.com programatorii devin rapid propii lor sefi, fara a-si sacrifica siguranta venitului lunar.

Zilnic, la nivel mondial, sunt postate mii de anunturi din care poti sa alegi – proiectele sunt diverse, programatorii Java fiind cooptati in dezvoltarea de aplicatii IoT, Big Data, Cloud, Chatbots sau construirea de site-uri si portaluri web.

Pe scurt, Java ofera posibilitatea de a ocoli parcursul anevoios specific corporatiilor pentru a ajunge la un nivel de salariu satisfacator. Nu trebuie sa mai astepti ani de zile pentru a fi remarcat si promovat de catre un manager. Un rol de contractor iti va permite sa nu depinzi de structuri organizationale greoaie pentru a-ti dezvolta cu adevarat cariera.

Incepe un Freelance Part-time

Daca totusi consideri ca un job 100% freelance ar fi riscant, atunci ai putea explora aceasta varianta pentru a-ti completa veniturile din salariu. Pentru inceput, poti licita proiecte mici, pentru a capata experienta si a te pregati sa fi recrutat de catre companii mari internationale.

Invata Java in 15 ore de studiu online !

Cursul online de Java incepatori iti ofera bazele programarii in limbajul Java. Accentul se pune pe exemple practice, astfel incat la sfarsitul acestuia sa reusesti deja sa intelegi si sa stapanesti modul de functionare si aplicare a instructiunilor Java.

Completeaza-ti apoi parcursul cu Java avansati online, construit ca o continuare a primului modul. Astfel, in mai putin de cateva zile vei invata sa configurezi prima ta aplicatie Java prin web.xml. 😊Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×