Cele mai bune carti pentru PHP

Acest articol va aduce topul celor mai bune carti din care puteti invata si intelege unul dintre cele mai cunoscute limbaje de programare, PHP . Sunt foarte bine structurate,cu explicatii practice si pe intelesul tuturor.
Mai jos aveti o lista cu 5 carti foarte folositoare pentru PHP:

PHP


Aceasta carte te ajuta sa intelegi limbajul PHP. Este usor de inteles pentru ca este bine structurata si are multe exemple practice. Este impartita in 6 capitole (Say Hello to the PHP Scripting Language, Variables and Data, Basic PHP Programming, Common PHP Applications, The Part of Tens si Appendixes). Este o carte recomandata pentru incepatori in programarea web.


PHP


Cartea PHP and MySQL Web Development te ajuta sa dezvolti rapid o baza de date bazata pe aplicatii Web. PHP este un limbaj de scripting puternic conceput pentru a permite dezvoltatorilor să creeze aplicaţii web rapide, si MySQL este o baza de date rapida si sigura care se integreaza bine cu PHP si este potrivit pentru construirea site-urilor dinamice. Aceasta carte iti arata cum sa utilizezi aceste instrumente, astfel incat sa realizezi aplicaţii eficiente, interactive web.

PHP


Cartea Learning PHP 5 te ajuta sa inveti limbajul de programare PHP 5. Contine exemple folositoare in ceea ce priveste sesiuni si cookies.
Este o carte atat pentru incepatori cat si pentru programatori avansati, care isi doresc sa afle cat mai multe despre versiunea PHP 5.PHP


Aceasta carte te ajuta sa inveti cum sa creezi pagini web mult mai complexe decat cele pe care le poti construi cu HTML si CSS.
Head First PHP & MySQL este un foarte bun ghid de invatare pentru PHP si MySQL.
Contine exemple practice care te ajuta sa intelegi cum se construieste o baza de date dinamica.
Este o carte utila atat pentru incepatori cat si pentru seniorii in programare deoarece contine atat aplicatii simple, cat si subiecte mai avansate.PHP


Cum ii spune si numele, aceasta carte este destinata incepatorilor. PHP este limbaj scripting HTML si care iti permite sa creezi un simplu formular, o platforma de blogging sau un sistem de management de continut.
Acesta este un ghid folositor, care face introducerea in limbajul PHP si iti arata cum sa scrii aplicatii web puternice folosind PHP.
Tags: , , , , , ,Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×