.com este în pericol?

www

Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN), în cadrul unui eveniment de la Singapore, a anunţat că vor apărea noi extensii pentru paginile web. Astfel companiile private vor putea avea noi domenii legate de numele corporaţiilor în cauză.
Spre exemplu vor putea apărea extensii ca: „.hp”, „.microsoft”, „.nokia”, având în vedere că până în prezent erau domenii ca „.com„, „.ro”, „.net”.

ICANN ia o decizie importantă pentru domeniul online. Utilizatorii internetului vor putea găsi într-un alt mod informaţia, iar companiile vor avea adresa web personalizată într-un mod mult mai accentuat.

System Sweeper


Compania care îşi va dori sa aibe un nou domeniu va trebui să plăteasca 185.000 dolari şi să îndeplinească criteriile impuse de ICANN pentru a putea intra în posesia acestuia.

Mai multe detalii despre acest subiect puteţi afla de aici.

Tags: , , , , , , , , ,Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×