Concurs: câştigă un curs de programare

Excel

În cazul în care ai cont pe Facebook intra în concurs şi poţi câştiga un curs de programare din cadrul Line Education Center. Mai multe detalii ai mai jos:

Ce pot câştiga ?

Sunt trei premii oferite de LEC pentru acest concurs:

Cum fac să mă înscriu în concurs ?

Pai este destul de simplu. Tot ce trebuie să faci este să devii fan al paginii de facebook LEC şi să laşi un comentariu la post-ul unde anunţăm concursul.

Cum se aleg câştigătorii ?

Primele 3 comentarii care vor primi cele mai multe like-uri până pe 25 octombrie, ora 14 vor caştiga concursul.
Atenţie: persoanele care nu sunt fani LEC nu pot da like unui post.

Alegerea cursului dorit se va face în ordinea locului ocupat în concurs. Adică primul loc îşi va alege primul cursul dorit din cele 3 disponibile, locul doi îşi va alege din cele doua care au rămas s.a.m.d.

Dacă aveţi întrebări, nu ezitaţi să ni le adresaţi printr-un comentariu aici sau pe pagina noastră de Facebook. Succes !!!Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×