Cresterea vanzarilor cu ajutorul Powerpoint-ului

PowerPoint 2007

Fie ca esti in vanzari de produse sau servicii, o prezentare buna in PowerPoint este un instrument important cu care poti castiga profit peste perspectivele stabilite. Este un fapt adevarat ca oamenii inteleg si retin mai mult cand pot vedea si auzi informatia. Cu doar doua zile de pregatire Microsoft PowerPoint poti invata tot ce trebuie sa stii pentru crearea unei prezentari care va aduce carierei tale in vanzari un nou nivel.

Puterea de vanzare a PowePoint-ului

Poti incepe pregatirea in PowerPoint, asteptandu-te sa inveti cateva sfaturi si trucuri, dar vei pleca cu o noua metoda completa de ati conduce vanzarile. Cu abilitatile invatate in pregatirea PowerPoint vei putea construi un sistem multi-dimensional in vanzari care poate fi dublat si livrat de un numar infinit de ori. Prezentarile in PowerPoint pot fi trimise prin e-mail clientilor sau postate pe site-ul companiei pentru a putea fi vizionate de vizitatorii sai.

PowerPoint


Functionarea avansata in PowerPoint

Multi oameni nu realizeaza ce impact puternic are PowerPoint in trasmiterea informatiei. Cu ajutorul unei pregatiri PowerPoint oricine poate crea prezentari extrem de profesionale fara a apela la elemente grafice scumpe sau software de productie.

Cu ajutorul cursului PowerPoint vei invata cum sa faci prezentarile la timp astfel incat acestea sa ruleze in mod automat, cum sa utilizezi efecte speciale, sa incorporezi sunetul, sa adaugi controale interactive si sa integrezi elemente din Microsoft World si Excel.

Idei pentru realizarea profesionala a unei prezentari PowerPoint in vanzari

1. Insereaza fisierelor video. Cum toata lumea in vanzari stie, modul de a creste sansele pentru a realizarea vanzarii este acela de a ajuta potentialul cumparator sa se bucure de imaginea produsului sau a serviciciului. Incearca sa adaugi in prezentare un videoclip cu oameni care folosesc produsele si serviciile. Cursul PowerPoint te va invata cum sa integrezi fisiere video si sa dai intensitate si profesionalism prezentarii tale.

2. Adauga o povestire cu sunet. Cursul avansat PowerPoint te va invata cum sa adaugi fisiere cu sunet si cum sa urmaresti slide-urile la timp in prezentare. Motivul pentru care PowerPoint este (superior pentru textul material) ca atunci cand vine vorba despre prezentari in vanzari este aceala ca poti controla fluxul si ordinea dialogului. Cu un text simplu pe un website sau o brosura, cititorii pot rasfoi in jurul diferitelor parti ale materialului, neglijand acumularea emotionala sau logica a ideilor necesare, care conduc la procesul de vanzare.

3. Fa acest lucru ca o experienta interactiva. In curs vei invata ca prezentarile in PowerPoint nu trebuie sa fie lineare. Incearca sa adaugi cateva elemente interactive la sfarsitul prezentarii tale temporizate pentru acela care va primi prezentarea prin e-mail. De exemplu, daca prezentarea ta mentioneaza trei produse diferite adauga imagini pe care sa poti da click corelat slide-urilor cu mai multe informatii, imagini si video demonstrative despre produsul special.

Multi oameni vor fi de parere ca majoritatea prezentarilor in PowerPoint facute de un utilizator neinstruit nu sunt deloc captivante.

Cu toate acestea, oricine are potentialul de a transforma o prezentare banala in una captivanta cu ajutorul a doua zile de formare profesionala PowerPoint. Luand initiativa de a invata si de a folosi noi modalitati pentru a implica potentialii clienti este cea mai buna metoda de a iesi in evidenta in competitie si de a obtine venituri.

Fie ca esti in sfera afacerilor de vanzari de servicii sau produse, o prezentare bine realizata in PowerPoint este un instrument important cu care poti castiga profit peste perspectivele stabilite.


Tags: , , , ,Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×