Curs Microsoft Excel (versiunea online)

Daca doresti sa inveti Excel pana la nivel avansat si nu ai timp pentru un curs deschis, solutia videotutorialelor este cea mai buna. Poti parcurge toate videotutorialele in nici jumatate de zi, iar in maxim 9-10 ore vei stapani functiile si facilitatile cele mai puternice ale Microsoft Excel. Acest curs:
 • iti ofera o vedere clara asupra celei mai populare aplicatii folosite pentru calcul tabelar
 • te ajuta sa reduci timpul de construire a rapoartelor (Tabela Pivot) si sintezelor grafice
 • iti pune la dispozitie informatii despre functiile cele mai importante ca VLOOKUP, SUMIF, IF sau TRIM, dar si despre facilitatile cele mai puternice ca Tabela Pivot, Grafice sau Filtru Avansat.
Videotutorialele sunt in calitate HD iar fiecare video-curs este insotit de fisierele de curs, astfel incat sa poti exersa notiunile noi care ti-au fost predate.

Detaliile cursului

  durata cursului: 3 ore si 14 min
  continut: 100 lectii, 97 exercitii

  190 RON – pers fizice
  240 RON – pers juridice
Inscrie-te acum Intra in cont

LEC - curs online


IntroducereFacilitati elementare ale Excel-uluiFormule simple in ExcelFunctii in ExcelFiltrarea datelorRapoarte si Sinteze folosind Tabela PivotRapoarte GraficeMacro-uri

Inscrie-te acum

Autentificare necesara

Pentru a putea accesa toate lectiile din acest curs trebuie sa ai un cont premium. Contul ti-l poti procura prin inscrierea la acest curs si platirea taxei aferente cursului.


Formular login
Cumpara cursul acum! ×

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×