Curs Excel

Daca vrei sa inveti Excelul folosind o abordare bazata pe practica si studii de caz, atunci te afli unde trebuie. Fie ca este vorba despre formule, functii, grafice, tabele pivot sau un alt instrument din Microsoft Excel, cursul de Excel LEC iti poate oferi raspunsul pentru a-ti termina treaba mai repede si mai usor. Stiind cum se utilizeaza corect Excel-ul, poti sa iti construiesti rapoartele si alte documente mult mai rapid, mult mai bine, obtinand rezultate si informatii mai clare. Pornind de la functiile Excel de baza si terminand cu macrourile, cursul este gandit in asa fel incat sa acopere toate elementele de care ai nevoie pentru a te descurca mult mai bine in activitatea zilnica de la birou.

Durata cursului 2 zile, 4 module
Incepere grupe 17 si 18 mar intre orele 09 si 17
Pret curs 790 RON
Pachetul cursului contine
 • CD cu exemple, manualul cursului si diploma de participare
 • asistenta din partea unui trainer specializat pe durata cursului
 • accesul la cursul online de Microsoft Excel

Inscrie-te acum


Continut curs Excel

Ziua 1 - modul 1
 • Introducere: in acest prim modul veti invata in special despre shorcuturile cele mai utile din Excel, insa si formule si modul de apel relativ si absolut al formulelelor si functiilor. Un alt aspect prezentat vor fi optiunile utile din excel si paste special.
 • Functii partea 1: functiile si combinatiile acestora reprezinta, probabil , peste 80% din puterea Excelului. O buna parte din acest curs este dedicata functiilor. In aceasta prima parte veti studia functile de baza
Ziua 1 - modul 2
 • Baze de date: de-a lungul acestui modul veti invata notiunile si intrumentele necesare gestionarii unui volum mare de date, precum subtotaluri, filtrari, sortari sau filtru avansat. Un alt element esential al acestui capitol este dat de modul de utilizare al tabelelor pivot.
 • Grafice in Excel: graficele sunt un intrument excelent pentru sintetizarea informatiilor. In cadrul modulului de fata vom invata despre cum se construiesc graficele, care sunt optiunile disponibile pentru un grafic
Ziua 2 - modul 1
 • Functii partea 2: in cadrul acestui modul vom detalia notiuni avasate de utilizare a functiilor precum definirea de nume pentru arii de celule si cum se utilizeaza functii mai avansate precum DSUM, MATCH, OFFSET.
 • Formatari: vor fi detaliate modul in care pot fi formatate datele in Excel insa si modul in care poti construi worksheeturi, folosind stiluri, astfel incat sa poti poti schimba intrega formatare a tabelelor si elementelor unui worksheet din cateva clickuri. Un alt element important il constituie formatarea conditionala.
Ziua 2 - modul 2
 • Securitate si validari: excelul permite setarea modului de securitate atat la nivel de workbook cat si la nivel de celula. Modulul de fata exemplifica modul in care va puteti construi worksheeturi in care sa hotarati in ce celule se pot insera date si care sunt conditiile care trebuie respectate de acele date.
 • Macrouri: macrourile din MS Excel sunt un tool excelent pentru a automatiza operatiile repetitive pe care le efectuati. Va fi detaliat modul in care se inregistreaza macrourile si modul de utilizare relativ si absolut.Despre cursurile LEC

Poti privi cursurile IT din LEC ca fiind practic meditatii pentru formare profesionala. Punem un accent foarte mare asupra cunostinelor practice pe care le vei dobandi din cadrul fiecarui curs LEC. Am renuntat la multe din aspectele formale si teoretice pentru a construi un sistem de educatie care iti permite sa asimilezi cat mai multe cunostinte rapid astfel incat sa fii un canditat puternic pe piata joburilor.Ce spun clientii nostri

"Atat personalul administrativ cat si trainerul mi-au lasat o impresie foarte buna. Am apreciat faptul ca s-a lucrat cu o grupa mica, iar studiile de caz folosite au fost excelente." M. Chereches - Ozone
"Am apreciat modul de predare, explicatiile interactive si utilizarea macrourilor."
D. Staicu - Junior Achievement

"Mi-a placut modalitatea clara si concisa de prezentare a informatiilor si interactivitatea cursului. S-au oferit explicatii atat colectiv cat si individual."
G. Neata - Vodaphone

"Mi-au placut modul in care a fost structurat cursul si modul de prezentare. De asemenea mi-a placut prezentare Tabelei Pivot si a functiilor de cautare."
D. Grusea - Oracle


Inscrie-te acum

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×