Curs Java avansati (versiunea online)

Cursul de Java Avansati este construit ca o continuare a cursului de Java Incepatori. In cadrul acestui curs se pune accent pe notiunile de baza care sunt folosite in dezoltarea oricarei aplicatii web folosind Java. Obiectivele acestui curs sunt urmatoarele:
 • sa iti asigure o buna intelegere a conceptelor care permit functionarea aplicatiilor web
 • sa poti construi si utiliza servleturile, filtrele web, sesiunile si cookie-urile
 • sa iti ofere cunostintele necesare de a folosi JDBC pentru conexiunea la baze de date
 • sa poti utiliza corect Java Server Pages pentru afisarea interfetelor grafice
 • sa poti configura o aplicatie prin web.xml
Videotutorialele sunt in calitate HD iar fiecare video-curs este insotit de fisierele de curs, astfel incat sa poti exersa notiunile noi care ti-au fost predate.

Detaliile cursului

  durata cursului: 4 ore si 46 min
  continut: 62 lectii, 9 exercitii

  230 RON – pers fizice
  280 RON – pers juridice
Inscrie-te acum Intra in cont

LEC - curs online


XML - eXtensible Markup LanguageServlets partea 1Servlets partea 2Sesiuni si cookie-uriServlets partea 3JSP - Java Server Pages - partea 1JSP - Java Server Pages - partea 2JDBC - Java Database ConnectivityFiltre web Teste si intrebari
 • Teste Java Avansati - lectiile 1, 2 si 3
 • Teste Java Avansati - lectiile 4 si 5
 • Teste Java Avansati - lectiile 6 si 7
 • Teste Java Avansati - lectiile 8 si 9


 • Despre trainer


  Trainerul pentru acest curs este Daniel Nastase. El este specializat pe programarea Java, avand o experienta de peste 8 ani, atat in proiecte la nivel local cat si pentru clienti din Germania, Olanda si Danemarca. Absolvent al facultatii de Cibernetica, a inceput sa lucreze la dezvoltatea aplicatiilor de telefoane mobile in 2005 ca si Game Developer in cadrul Gameloft iar in prezent lucreaza pentru reteua sociala Tradeshift. Anterior a predat cursurile de Java Incepatori, Java Avansati si Adobe Flex in cadrul LEC.


  Inscrie-te acum

  Autentificare necesara

  Pentru a putea accesa toate lectiile din acest curs trebuie sa ai un cont premium. Contul ti-l poti procura prin inscrierea la acest curs si platirea taxei aferente cursului.


  Formular login
  Cumpara cursul acum! ×

  Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

  Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

  Download ebook
  ×

  Abonare email

  Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

  Vezi lectii gratis
  ×