Curs Java incepatori (versiunea online)

Cursul online de Java incepatori iti ofera bazele programarii in limbajul Java. Toate conceptele aferente acestui curs sunt explicate prin intermediul videotutorialelor, punandu-se accent pe exemplificare practica. La finalul acestui curs vei putea sa:
 • intelegi modul de functionare si aplicare a instructiunilor si sintaxei limbajului Java
 • folosesti corect technicile specifice programarii orientate obiect
 • construiesti aplicatii desktop folosind J2SE
 • controlezi flowul evenimentelor interfetelor grafice
 • intelegi modul de utilizare a thread-urilor, exceptiilor si framework-ul de colectii din Java
Videotutorialele sunt in calitate HD iar fiecare video-curs este insotit de fisierele de curs, astfel incat sa poti exersa notiunile noi care ti-au fost predate.

Detaliile cursului

  durata cursului: 10 ore si 17 min
  continut: 137 lectii, 16 exercitii

  230 RON – pers fizice
  280 RON – pers juridice
Inscrie-te acum Intra in cont

LEC - curs online


Notiuni introductiveOOP 1OOP 2OOP 3SWING 1SWING 2SWING 3SWING 4Exceptii in JavaFrameworkul de colectii in JavaThreads - fire de executieSerializarea obiectelorDrag and drop Teste si intrebari
 • Teste Java Incepatori - lectiile 1 si 2
 • Teste Java Incepatori - lectiile 3 si 4
 • Teste Java Incepatori - lectiile 5 si 6
 • Teste Java Incepatori - lectiile 7 si 8
 • Teste Java Incepatori - lectiile 9 si 10


 • Despre trainer


  Trainerul pentru acest curs este Daniel Nastase. El este specializat pe programarea Java, avand o experienta de peste 8 ani, atat in proiecte la nivel local cat si pentru clienti din Germania, Olanda si Danemarca. Absolvent al facultatii de Cibernetica, a inceput sa lucreze la dezvoltatea aplicatiilor de telefoane mobile in 2005 ca si Game Developer in cadrul Gameloft iar in prezent lucreaza pentru reteua sociala Tradeshift. Anterior a predat cursurile de Java Incepatori, Java Avansati si Adobe Flex in cadrul LEC.


  Inscrie-te acum

  Autentificare necesara

  Pentru a putea accesa toate lectiile din acest curs trebuie sa ai un cont premium. Contul ti-l poti procura prin inscrierea la acest curs si platirea taxei aferente cursului.


  Formular login
  Cumpara cursul acum! ×

  Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

  Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

  Download ebook
  ×

  Abonare email

  Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

  Vezi lectii gratis
  ×