Curs Curs Javascript si jQuery (versiunea online)

Daca pe partea de programare pe server exista mai mult optiuni, precum PHP, Java sau C#, pe partea de client mai toate proiectele sunt dezvoltate folosind JavaScript. Acest aspect face din JavaScript si libraria JQuery un element crucial pentru programarea web. Cursul de JavaScrip si JQuery incepe cu elemente generale de programare si avanseaza rapid spre ceea ce face unic acest limbaj, si anume usurinta de a manipula paginile HTML si de a le face interactive.La finalul cursului vei sti cum sa :
 • dezvolti o pagina web dinamica
 • faci o pagina web care isi schimba comportamentul pe baza actiunilor user-ului
 • controlezi flowul evenimentelor dintr-o pagina web
 • sa lucrezi cu libraria JQuery
 • generezi animatii folosind JavaScript
 • intelegi cum se utilizeaza si sunt dezvoltate plugin-urile de JQuery
Videotutorialele sunt in calitate HD iar fiecare video-curs este insotit de fisierele de curs, astfel incat sa poti exersa notiunile noi care ti-au fost predate.

Detaliile cursului

  durata cursului: 5 ore si 55 min
  continut: 62 lectii, 51 lectii

  230 RON – pers fizice
  280 RON – pers juridice
Inscrie-te acum Intra in cont

LEC - curs online


1. Functii si varabile in Javascript2. Instructiuni, arrays si strings3. Interactiunea cu DOM-ul4. Listeneri in Javascript5.Functii de timp, data, redirect si cookies6. JQuery - Slectori,parcurgerea DOM-ului7. Obiecte jQuery, forEach si listeneri in jQuery8. Ajax si animatii9. Plugins si evenimente custom Teste si intrebari


Despre trainer


Trainerul pentru acest curs este Daniel Nastase. El este specializat pe programarea Java, avand o experienta de peste 8 ani, atat in proiecte la nivel local cat si pentru clienti din Germania, Olanda si Danemarca. Absolvent al facultatii de Cibernetica, a inceput sa lucreze la dezvoltatea aplicatiilor de telefoane mobile in 2005 ca si Game Developer in cadrul Gameloft iar in prezent lucreaza pentru reteua sociala Tradeshift. Anterior a predat cursurile de Java Incepatori, Java Avansati si Adobe Flex in cadrul LEC.


Inscrie-te acum

Autentificare necesara

Pentru a putea accesa toate lectiile din acest curs trebuie sa ai un cont premium. Contul ti-l poti procura prin inscrierea la acest curs si platirea taxei aferente cursului.


Formular login
Cumpara cursul acum! ×

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×