Curs Microsoft Excel – invata cum sa iti termini treaba mai repede la birou

Microsft Excel for business Workshop (24 si 25 iunie) – in multe cazuri, stapanirea functionalitatilor Excelului iti poate reduce munca de la ore intregi la doar cateva minute. Cursul este destinat celor care lucreaza in mod constant cu Excel mergand doar pe exemplificari practice, astfel incat toate notiunile predate sa poata fi utilizate in cel mai scurt timp. In cadrul sau sunt explicate elemente precum functiile puse la dispozitie de MS Excel, tabelele pivot, utilizarea de filtrari avansate sau subtotaluri, inregistrarea de macrouri etc.

Pachetul workshopului contine urmatoarele:
  • manual tiparit
  • asistenta din partea trainerului pe parcursul orelor de curs
  • CD cu tutoriale suplimentare si exemplele parcurse in cadrul cursului
  • accesul la videotutorialul LEC pentru Microsoft Excel
  • diploma de participare
Pentru inscrieri, completati formularul de pe site-ul www.lec-academy.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp de un reprezentant LEC pentru a vi se comunica numarul de locuri libere in grupa selectata si detaliile finale.

Vezi detalii curs Excel.

Tags: ,Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×