Curs PHP (versiunea online)

Pe durata acestui curs vom construi de la zero o aplicatie completa PHP de tip platforma de ecommerce. Aplicatia este compusa dintr-o interfata de frontend care va reprezenta galeria de produse, integrarea cu PayPal si un modul pentru administrarea magazinului. Lucrand in acest fel putem sa ne concentram atat asupra limbajului PHP in sine, cat si asupra modului de organizare a codului si bune practici pentru dezvoltarea completa a proiectelor de software.

Flexibilitatea si usurinta cu care se invata PHP-ul a facut din acest limbaj unul dintre cele mai utilizate limbaje pentru dezvoltarea aplicatiilor web si a site-urilor. In prezent peste 20 de milioane de aplicatii web ruleaza pe PHP, cea mai cunoscuta fiind Facebook. Alaturi de Java si C#, PHP-ul este una din principalele optiuni ale angajatorilor din tara si strainatate.

Videotutorialele sunt in calitate HD iar fiecare video-curs este insotit de fisierele de curs, astfel incat sa poti exersa notiunile noi care ti-au fost predate.

Detaliile cursului

    durata cursului: 7 ore si 45 min
    continut: 70 lectii, 10 exercitii

    230 RON – pers fizice
    280 RON – pers juridice
Inscrie-te acum Intra in cont

LEC - curs online


PHP - capitol 1PHP - capitol 2PHP - capitol 3PHP - capitol 4PHP - capitol 5PHP - capitol 6PHP - capitol 7PHP - capitol 8PHP - capitol 9PHP - capitol 10 Teste si intrebari

Inscrie-te acum

Autentificare necesara

Pentru a putea accesa toate lectiile din acest curs trebuie sa ai un cont premium. Contul ti-l poti procura prin inscrierea la acest curs si platirea taxei aferente cursului.


Formular login
Cumpara cursul acum! ×

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×