Curs Microsoft Powerpoint (versiunea online)

Cursul de PowerPoint te ajuta sa-ti imbunatatesti prezentarile si sa le faci mult mai accesibile pentru cei carora li se adreseaza, fie ca e vorba de o prezentare cu public, de o prezentare trimisa pe mail sau de una printata. In mai putin de doua zile vei reusi sa stapanesti facilitatile cele mai importante ale aplicatiei astfel ca iti vei putea construi o prezentare de la 0 fara asistenta din alte surse. Cursul de PowerPoint:
 • iti va oferi detalii despre organizarea unei prezentari si crearea animatiilor.
 • te va ajuta sa-ti reduci timpul de lucru intr-o prezentare.
 • contine informatii despre introducerea si aranjarea obiectelor, dar si despre lucrul cu poze si formatarea acestora.
 • te va ajuta sa intelegi care sunt efectele de animatie si cum legi aceste efecte intr-o prezentare prin optiunile de sincronizare.
Videotutorialele sunt in calitate HD iar fiecare video-curs este insotit de fisierele de curs, astfel incat sa poti exersa notiunile noi care ti-au fost predate.

Detaliile cursului

  durata cursului: 1 ora si 50 min
  continut: 56 lectii, 52 exercitii

  140 RON – pers fizice
  180 RON – pers juridice
Inscrie-te acum Intra in cont

LEC - curs online


Lucrul cu obiecteSabloaneLucrul cu imaginiLucrul cu obiecte audio si videoCrearea animatiilorConstruirea graficelor

Inscrie-te acum

Autentificare necesara

Pentru a putea accesa toate lectiile din acest curs trebuie sa ai un cont premium. Contul ti-l poti procura prin inscrierea la acest curs si platirea taxei aferente cursului.


Formular login
Cumpara cursul acum! ×

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×