Curs Microsoft Project (versiunea online)

Vrei sa inveti Microsoft Project, dar timpul nu-ti permite sa participi la un curs deschis? Atunci vei gasi in aceste videotutoriale solutia cea mai buna. Cursul online te va ajuta sa construiesti pas cu pas un proiect pornind de la introducerea sarcinilor si mergand pana la urmarirea si raportarea acestuia. Cursul video de MS Project:
 • iti ofera posibilitatea de a intelege cum si in ce scop se construieste un proiect
 • te ajuta sa reduci timpul de construirea a proiectului si alocare a resurselor
 • iti ofera informatii despre Gaficul Gantt, modurile de vizualizare si tabele acestora, dar si despre introducerea rapoartelor predefinite
Videotutorialele sunt in calitate HD iar fiecare video-curs este insotit de fisierele de curs, astfel incat sa poti exersa notiunile noi care ti-au fost predate.

Detaliile cursului

  durata cursului: 2 ore si 27 min
  continut: 55 lectii, 20 exercitii

  190 RON – pers fizice
  240 RON – pers juridice
Inscrie-te acum Intra in cont

LEC - curs online


IntroducerePasi pentru construirea unui proiectTracking si VarianceModule de vizualizareGruparea si filtrarea datelorRapoarteProiect aparat de masura - studiu de caz

Inscrie-te acum

Autentificare necesara

Pentru a putea accesa toate lectiile din acest curs trebuie sa ai un cont premium. Contul ti-l poti procura prin inscrierea la acest curs si platirea taxei aferente cursului.


Formular login
Cumpara cursul acum! ×

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×