Curs VBA - Visual Basic for Applications (versiunea online)

Te afli des in situatia in care repeti diferite actiuni in Excel ? Atunci este timpul sa vezi cum functioneaza VBA-ul si macro-urile in Excel. Cursul de Visual Basic for Applications iti va oferi toate informatiile si tehnicile de care ai nevoie pentru a-ti reduce considerabil timpul de executie al task-urilor.

Daca crezi ca realizarea macro-urilor este prea complicata, nu-ti face griji. Acest curs de VBA Excel este construit pentru cei care au cunostinte de programare foarte mici sau zero. Exact ca si cursul de Excel, lectiile in acest curs sunt insotite de multe exemple si studii de caz. Nivelul de complexitate al exercitiilor creste treptat astfel incat sa iti fie cat mai usor sa asimilezi cunostintele de care ai nevoie pentru a stapani VBA-ul si macrourile in Excel.

Videotutorialele sunt in calitate HD iar fiecare video-curs este insotit de fisierele de curs, astfel incat sa poti exersa notiunile noi care ti-au fost predate. Inscrie-te astazi si devino un expert al Microsoft Excel !

Detaliile cursului

    durata cursului: 2 ore si 38 min
    continut: 44 lectii, 41 exercitii

    190 RON – pers fizice
    230 RON – pers juridice
Inscrie-te acum Intra in cont

LEC - curs online


VBA - Inregistrarea si scrierea macrocaomenzilorVBA - Lucrul cu variabileVBA - Lucrul cu obiecteVBA - Controlul codului VBAVBA - Crearea casetelor de dialog personalizate

Inscrie-te acum

Autentificare necesara

Pentru a putea accesa toate lectiile din acest curs trebuie sa ai un cont premium. Contul ti-l poti procura prin inscrierea la acest curs si platirea taxei aferente cursului.


Formular login
Cumpara cursul acum! ×

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×