Curs Microsoft Word (versiunea online)

Cursul MS Word te va ajuta sa manipulezi mult mai rapid documentele si informatiile continute de acestea fara sa fi nevoit sa pierzi mai mult de o zi pentru studierea aplicatiei. Fie ca e vorba de scrisori, contracte, etichete sau continut pentru trimiterea de mesaje pesonalizate, dupa 4-5 ore poti ajunge la un nivel mai mult decat rezonabil in utilizarea aplicatiei. Cursul MS Word:
 • iti ofera date despre organizarea informatiei intr-un document
 • te ajuta sa reduci semnificativ timpul de lucru atunci cand manipulezi un volum mare de informatie
 • iti ofera detalii despre facilitati precum: Track Changes, Mail Merge, Section Break sau Create Content
Videotutorialele sunt in calitate HD iar fiecare video-curs este insotit de fisierele de curs, astfel incat sa poti exersa notiunile noi care ti-au fost predate.

Detaliile cursului

  durata cursului: 2 ore si 20 min
  continut: 42 lectii, 39 exercitii

  140 RON – pers fizice
  180 RON – pers juridice
Inscrie-te acum Intra in cont

LEC - Microsoft Word curs online


Manipularea textului si formatarea documentuluiTabele, grafice si obiecte graficeOptiuni ale paginii si listeCrearea unui cuprins si utilizarea linkurilorTrack ChangesMail Merge

Inscrie-te acum

Autentificare necesara

Pentru a putea accesa toate lectiile din acest curs trebuie sa ai un cont premium. Contul ti-l poti procura prin inscrierea la acest curs si platirea taxei aferente cursului.


Formular login
Cumpara cursul acum! ×

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×