De ce au mai mult succes oamenii care se trezesc cu noaptea în cap?

De curând a apărut o serie de articole care sugereau că oamenii ar trebuie să se trezească înainte ca soarele să răsară pentru a avea succes şi pentru fi mai productiv.

CEO-ul Apple, Tim Cook, se trezește la 3:45 pentru a trimite e-mail-uri și pentru a face sport, în timp ce CEO-ul Disney, Bob Iger se trezește cu 45 de minute mai târziu, la ora 4:30, pentru a citi știrile, e-mailuri și pentru a face exerciţii fizice.

În spatele acestor afirmaţii, există un adevăr: cu cât te trezeşti mai devreme ai mai mult timp. Însă, acest lucru nu se aplică pentru toată lumea. Unii oamenii nu sunt, pur şi simplu, făcuţi să se trezească de dimineaţă. Şi, acest lucru nu este o tragedie!

Decât să fii obosit toată ziua şi să nu poţi face nimic mai bine mai dormi o oră în plus.

Dacă vrei să ai mai mult timp şi preferi să nu te trezeşti cu noaptea în cap poţi încerca să elimini o parte din lucrurile nefolositoare pe care le facem cu toţii, cum ar fi statul pe Facebook, de exemplu.

Tags: ,Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×