De ce sunt cursurile online o soluţie pentru creşterea performanţei unei companii?

Implicarea angajaţilor contează. Aceasta îmbunătăţeşte atât productivitatea unei companii, cât şi principiile morale. O implicare şi mai puternică aduce, de la sine, o performaţă mai bună.

Există mulţi factori care influenţează angajamentul, printre aceştia numărându-se şi calitatea conducerii, încrederea oferită şefilor, precum şi folosirea unui sistem de recompense şi recunoaşere.

De asemenea, activităţile de dezvoltare ale carierei – în special trainingurile – reprezintă un factor important care contribuie la implicarea angajaţilor. Deşi noi ştim că angajaţii bine pregătiţi aduc o performanţă mai bună, nu toate companiile oferă traininguri personalului, mergând pe idea că lucrurile noi vor fi învăţate de aceştia cu timpul sau în timp ce sunt făcute de ei.

Principalul motiv este cel al costurilor ridicate. Aceasta nu mai este însă o scuză, ţinând cont faptul că la ora actuală există opţiunea de învăţarea online, prin intermediul cursurilor online, al căror preţ nu este nici măcar comparabil cu cel al cursurilor făcute la firmă, de un trainer profesionist.

Acesta este motivul pentru care învăţarea online, am putea spune, a revoluţional vechiul sistem de training. Oferind un conţinut de calitatea, cursurile online, oferă şi alte avataje, printre care se numără faptul că angajatul poate învăţa atunci când are el timp şi când nu este oboist, poate repeat anumite informaţii pe care nu le-a înţeles şi poate reveni la acestea când are nevoie de ele.

Din acest motiv, companiile care oferă cursuri online înregistrează o popularitate din ce în ce mai mare. În plus, cursurile online au reuşit să îndeplinească nevoie de învăţare mult mai rapid decât educaţia tradiţională.

Aşadar, când vorbit de implicare angajaţilor trebuie să ţinem cont că ne referim şi la creearea unor conexiuni, la oameni, în general, şi bineînţeles la stimulentele nemateriale oferite acestora.

Angajaţii bine pregătiţi nu sunt doar nişte resurse pe care o companie le poate folosi. Ei sunt loiali şi implicaţi.

Tags: , , ,Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×