Line Education Center in cifre:

4 ani de experienta peste 1500 de cursanti 3000 de ore de training livrateConceptul si obiectivul LEC

Denumirea Line Education Center a pornit de la ideea ca o line este drumul cel mai scurt intre doua puncte: unde esti in momentul de fata, si unde vrei sa ajungi. Pornind de la acest concept cursurile LEC au in centrul lor ideea aplicabilitatii directe a notiunilor insusite la locul de munca. Partea buna atunci cand vine vorba de cursurile de IT este ca exista un mediu clar si rapid de validare a notiunilor predate - calculatorul. Prin simpla rulare a unui program sau instructiuni se poate afla clar daca cineva a asimilat si stapaneste anumite notiuni. Avand tot timpul aceasta notiune in minte am eliminat multe din elementele teoretice, si uneori inutile, pentru a ne concentra doar asupra aspectelor practice si des intalnite in cadrul muncii pe care o desfasori zilnic la birou.
Portofoliul de clienti LEC

Pana in prezent Line Education Center a livrat module de training customizate pentru angajatii urmatoarelor companii. Pentru o oferta detaliata nu ezita sa ne contactezi pe
Testimoniale clienti
"Mi-am clarificat anumite notiuni legate de teoria programarii OOP si a modului corect de aplicare a acesteia intr-un proiect comercial. Un curs excelet pentru incepatori."
A. Neamtu - programator

"In primul rand mi-a placut maniera orientata practic in care s-a desfasurat trainingul si amabilitatea trainerului."
D. Arhir - student

"Toate informaţiile din curs s-au dovedit a fi utile şi modul de livrare a fost foarte direct şi practic. Îmi vine greu să mă gândesc la un aspect pe care l-aş schimba la acest training."
A. Scridonesi - student

"Mi-a placut faptul ca s-a pus accentul pe aplicatii practice, numarul cursantilor a fost mic si atitutidea trainerului a fost deschisa la sugestii si intrebari. Atmosfera in cadrul cursului este foarte placuta." A. Mihai - programator

"Modalitatea de predare si rabdarea trainerului mi-au placut in mod deosebit. A fost un curs foarte practi si util pentru programatorii Java."
I. Nastase - student

"Apreciez modul de predare si aplicatiile lucrate in cadrul acestui curs."
D. Vasile - student

"Faptul ca am invatat lucruri noi mi se pare cel mai folositor lucru. Instructorul a fost amabil si implicat pe parcursul cursurilor."
S. Dumitru - programator

"Totul a fost super incepand de la excercitii, atmosfera, modul de explicare, documentatia si mai ales experienta si abordarea prietenoasa a profesorului. Felicitari LEC!"
M. Dumitru - programator

"Atat personalul administrativ cat si trainerul mi-au lasat o impresie foarte buna. Am apreciat faptul ca s-a lucrat cu o grupa mica, iar studiile de caz folosite au fost excelente." M. Chereches - Ozone

"Am apreciat modul de predare, explicatiile interactive si utilizarea macrourilor."
D. Staicu - Junior Achievement

"Mi-a placut modalitatea clara si concisa de prezentare a informatiilor si interactivitatea cursului. S-au oferit explicatii atat colectiv cat si individual."
G. Neata - Vodaphone

"Mi-au placut modul in care a fost structurat cursul si modul de prezentare. De asemenea mi-a placut prezentare Tabelei Pivot si a functiilor de cautare."
D. Grusea - Oracle

"Au fost binevenite claritatea si cursivitatea prezentarii. Faptul ca s-a lucrat tot timpul cu softul si am avut ocazia sa exersez efectele de animatie chiar la curs."
M. Badea - Eureko

"Cursul a fost folositor prin noutatea informatiilor. De asemenea mi-a placut ca s-au oferit explicatii clare despre folosirea efectelor de animatie."
C. Dimofte - Consultant HR

" Mi-a placut faptul ca tot timpul s-a lucrat cu exemplu si faptul ca primeai ajutor sa intelegi daca ramaneai in urma."
D. Nica - Marketing Manager

"Mi-a placut modul in care trainerul a explicat fiecare instrument de lucru din Photoshop. Cunostinte dobandite ma vor ajuta pe mai departe."
S. Cercel - antreprenor

"Sunt pasionata de arta fotografica si in cadrul acestui curs am gasit module in care m-au invatat cum sa editez si sa aplic anumite efecte unor imagini. Aplicatii foarte practice si utile."
M. Dan - student

"Am invatat cum sa creez butoane,meniuri si bannere. Imi este foarte folositor acest curs pentru ca lucrez in domeniu si aveam nevoie de aceste cunostinte practice."
T. Tudor - student

"Am apreciat grupele mici si trainerul a fost foarte amabil. Mi-am imbunatatit cunostintele legate de aplicatiile ASP.NET. "
D. Neculai - contabil

"Trainerul a fost sociabil si a acordat atentie fiecarui cursant in parte. Am inteles mai bine cum se lucreaza cu clasele si obiectele."
C. Moise - student

"Am inteles cum framework-ul .NET te ajuta sa dezvolti interfete web datorita exercitiilor aplicabile de la curs."
V. Iorga - programator

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×