Evenimentul Open Source si Linux

IDG 5

Evenimentul Open Source si Linux se va desfasura pe 23 februarie 2012, la Bucuresti, si are ca scop sa ofere solutii pentru afaceri, de a le evidentia in fata a dezvoltatorilor, utilizatorilor si companiilor care sustin Open Source si Linux.

Vor lua parte la acest eveniment cei mai importanti lideri din industrie care sustin Open Source si Linux. De asemenea nu vor lipsi demonstratii practice despre cum pot acestea sa ajute la cresterea afacerilor .

Vor fi dezbatute subiecte ca:

  • Impact economic in folosirea tehnologiilor Open Source – stocare, reducerea timpului de lucru, reducerea costurilor cu infrastructurile IT
  • Open Source si Cloud Computing – oportunitati reale
  • Securitate si sfaturi practice
  • Tendinte in dezvoltarea aplicatiilor mobile
  • Social Media & Mobile – instrumente de analiza a datelor clientilor si nevoile acestora.


Mai multe detalii despre acest eveniment puteti gasi aici.

Tags: ,Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×