Google Bookcase

Google Bookcase

Google vine cu un nou proiect pe nume: Google Bookcase. Astfel te vei putea bucura de o biblioteca multimedia virtuala. Google ofera peste zece mii de volume in versiune online. Cartile sunt perfect ordonate in rafturi format 3D, avand la baza tehnologia WebGL. Titlurile sunt disponibile din catalogul Google Books. Arhiva contine 28 de categorii de carti.
Mai jos ai un mic video in care poti vedea cat de usor poti „extrage” o carte din raful digital:De acum datorita noul serviciu oferit de Google va fi o placere sa citesti online! Este mult mai usor si accesibil sa rasfoieste o carte online.

Poti experimenta si tu accesand site-ul oficial.

Tags: , , ,Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×