Google renunţă la Google Health şi Power Meter

Google

Google renunţă la cele doua servicii Google Health şi Power Meter. Motivul principal este ca aceste două proiecte nu au atras suficienţi utilizatori.
Google Health este un serviciu gratuit şi permite utilizatorului stocarea şi gestionarea datelor personale despre sănătate. Dar acest serviciu va mai fi valabil până la 1 ianuarie 2011.Google Power Meter este un alt serviciu gratuit care vă ajută să monitorizaţi consumul de energie, astfel puteţi economisi bani. Acesta va mai fi activ până pe 16 septembrie 2011.Mai multe detalii despre acest subiect puteţi găsi aici.

Tags: , , , ,Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×