Google Wave

Google Wave

Ştiţi de Google Wave? Este cel mai nou proiect Google, definit de utilizatori ca fiind un instrument online de comunicare şi colaborare în timp real.

Până în 2010, Google Wave va fi disponibil în varianta de testare beta. S-au trimis deja 100 000 de invitaţii, în septembrie, cu scopul de a primi sugestii de îmbunătăţire. Odată ce eşti pe „val”, vei putea trimite mai departe şi tu invitaţii prietenilor tăi. Poţi solicita o invitaţie aici, însă nu garantez promptitudinea deoarece chiar ei declară: „Invitations will not be sent immediately. We have a lot of stamps to lick.”

Şi totusi, de ce este atât de special?

Ne place să credem că e un upgrade al e-mailurilor cu multe reply-uri: poţi comunica în timp real cu un grup de oameni. În momentul în care scrii în wave (acea căsuţă) ceilalţi văd asta şi pot veni în acelaşi timp cu feedback: idei, imagini, videoclipuri, URL-uri, hărţi şi alte aplicaţii.

Dacă eşti interesat să afli mai multe despre Google Wave, poţi găsi informaţii pe pagina lor de prezentare sau poţi urmări următorul filmuleţ:

Ca şi utilizator Wave, tu ce beneficii ai mai descoperit în Google Wave?Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×