INDEX si MATCH in Excel – cautarea unei valori in mai multe tabele

Excel

In acest tutorial pentru Microsoft Excel sunt folosite functiile INDEX si MATCH pentru a face cautare unei valori simultan in 4 tabele de cautare .
Aceasta situatie apare deseori in practica atunci cand folosim Microsoft Excel, iar o cautare manuala ar dura mult mai mult timp. Din pacate folosind functiile INDEX si MATCH asa cum veti vedea in videotutorial se poate face cautarea in mai multe tabele in acelasi timp atunci cand acestea se afla in aceeasi foaie de calcul. Pentru a vedea ce e de facut atunci cand acestea se afla in foi diferite de calcul sau chiar in fisiere diferite urmariti urmatorul videotutorial de pe acest blog.
Pentru a incerca rezolvarea exemplului, dupa ce urmariti videotutorialul puteti descarca fisierele pe care am lucrat in timpul inregistrarii.


Veţi învăţa despre:

  • INDEX si MATCH
  • Cautare in mai multe tabele

Detalii tutorial:

  • durata: 6 minute
  • grad de dificultate: avansat

Tags: , ,Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×