LEC Academy angajează traineri pentru cursurile online

Suntem în căutarea de traineri pentru cursurile online de programare din cadrul LEC Academy.

Eşti pasionat de programare şi web design?

Vrei un job secundar pentru care să poţi lucra de oriunde şi oricând?

Îţi place să împărtăşeşti cunoştinţele tale celor din jur?

Ai o dicţie bună şi capacitatea de sintetizare a informaţiei ?

Dacă ai minimum 2 ani experienţă într-una din următoarele tehnologii şi eşti student sau ai absolvit o facultate cu profil tehnologic, atunci am fi bucuroşi să devii colegul nostru:

• C# şi ASP.NET

• Java EE

• Java Android

• CSS şi HTML

• Javascript / JQuery / AngularJS

• Photoshop

• Objective C

Dacă ţi se pare interesant acest job trimite-ne CV-ul tău pe adresa office[at]lec-academy.ro cu subiectul mail-ului „Job Trainer programare”.

Job-ul este project based şi poţi lucra de acasă. Doar canditaţii selectaţi vor fi contactaţi pentru a doua parte a procesului de recrutare.

Despre LEC Academy

LEC Academy activează de 5 ani pe piaţa de training de România. Suntem specializaţi exclusiv pe livrarea de cursuri IT. Până în prezent, peste 1800 de persoane din mediul privat au participat la cursurile organizate de LEC Academy.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×