Limbajele de programare care îşi pot aduce cei mai mulţi bani în 2016

Nimeni nu se mai îndoieşte de faptul că programatorii au obţine venituri extrem de bune, chiar şi cu o experienţă minimă, comparativ cu alte profesii. Toate limbajele de programare sunt la mare căutare, în prezent, însă cu se întâmplă în orice domeniu, unele aduc mai mulţo bani decât altele.

Oriunde în lumea asta, companiile de dezvoltare software înregistrează profituri remarcabile. Acestea fac în permanenţă angajări, căutânt atât persoane cu experienţă, cât şi tineri sau oameni afla la început de drum în programare.

Companiile din acest domeniu pun un accent deosebit pe pregătirea pe care angajaţii o primesc la locul de muncă, investind astfel în viitorul lor, cât şi al angajaţilor.

Nu înţelegeţi greşit, să înveţi un limbaj de programare nu este extrem de uşor, necesită multă muncă şi dedicare, însă şi satisfacţiile profesionale şi financiare sunt pe măsură.

Aşadar, care sunt limbajele de programare care îşi pot aduce cei mai mulţi bani în 2016?

1. Ruby

2. Python

3. Java

4. Perl

5. C++

6. C

7. JavaScript

8. C#

9.Visual Basic .NET

10. Delphi/Object Pascal

Tags: , , ,Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×