MS Office – Learn how to use IT the right way

MO

MS Office – Learn how to use IT the right way a avut loc luni, 23 noiembrie, în sala Unirii a Hotelului Royal. Este primul eveniment axat pe partea de Microsoft Office organizat de noi şi ne-am bucurat că invitaţii ne-au onorat cu prezenţa lor.

Prima prezentare a fost a Andrei Marin, specialist HR, care a purtat o discuţie liberă cu participanţii despre modalităţile de evaluare a unui potenţial angajat şi despre competenţele pe care ar trebui să le aibă orice angajat, indiferent de poziţia pe care o ocupă într-o companie. Am avut parte chiar şi de un exerciţiu interactiv, prin care invitaţii au decis pe cine ar trebui să angajăm sau nu, în funcţie de soft skills şi hard skills.
A urmat Sorin Stancu, trainer LEC, care le-a arătat invitaţilor câteva lucruri utile care se pot face în Excel. Datorită timpului scurt, trainerul s-a axat mai mult pe partea finală a unor exerciţii în Excel, însă promitem ca la următoarele ediţii ne vom concentra mai în detaliu asupra unor probleme cu care vă confruntaţi zilnic la birou.

Desigur, a fost şi o scurtă pauză, unde invitaţii au interacţionat între ei. Evenimentul s-a încheiat cu prezentarea lui Daniel Năstase, trainer LEC, care ne-a învăţat ce ar fi bine şi ce nu ar fi bine să folosim în prezentările realizate în PowerPoint.
În urma completării formularului de feedback, Ana Hajdău – Administrative Coordinator Synergetica si Mihaela Tănasă – Compensation&Benefit Specialist Azadea au câştigat un training la Excel for Business, care se va desfăşura în perioada 7-8 decembrie, iar Dana Vladuţ – Project Manager Synergetica şi Gabriela Irinuca Văduva – Coordonator Marketing si Comunicare ECDL la PowerPoint Workshop, care se va desfăşura în data de 9 decembrie.

Vă aşteptăm la următoarele ediţii!Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×