Noul Adobe Edge

Firefox 7

Adobe Edge este un nou proiect Adobe, fiind un instrument important pentru utilizatorii de HTML 5, CSS 3 si JavaScript in ceea ce priveste animatiile web. Edge permite importuri de fișiere grafice, poate realiza o pagină web completă sau poate să editeze pagini web existente.

In faza actuala, Adobe Edge este disponibil sub forma de „preview” in download gratuit de pe Adobe Labs, atat pentru Mac, cat si pentru PC, versiune la care vor fi adaugate ulterior noi instrumente si facilitati, intr-un proces de imbunatatire continua.

Odata cu aparitia noilor versiuni, vor fi adaugate mai multe feature-uri, iar Adobe planuieste sa inceapa sa vanda versiunea finala a Edge in 2012.

Mai jos aveti un video cu noul Adobe Edge in versiunea „preview”:Mai multe detalii despre acest nou produs marca Adobe puteti gasi aici

Tags: , , , , ,Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×