Nu eşti fericit la job? Câteva sfaturi care te vor ajuta să depăşeşti această situaţie

Câţi oameni care sunt cu adevărat fericiţi cu job-ul lor cunoşti? Te numeri şi tu printre ei? Un nou studiu arată că o treime dintre persoane se simt ca nişte prizonieri la locul lor de muncă şi au mereu o teamă că vor rata următoarea promovare.

Dacă şi tu ai aceeaşi părere despre job-ul tău, mai jos vei găsi câteva sfaturi care te pot ajuta să depăşeşti această situaţie.

Caută o legătură între pasiunile tale şi abilităţile pe care le ai

Gândeşte-te că există un anumit spaţiuimaginar unde se intersectează ceea ce ştii şi ai învăţat să faci cu ceea ce îţi place. Găseşte acest punct! De acolo trebuie să pleci şi să îţi construieşti cariera.

Nu păstra un loc de muncă dacă şeful tău este incompetent

Dacă vrei să te dezvolţi pe plan profesional, iar şeful tău este cam incompetent, nu ai altă soluţie decât să începi să îţi cauţi un alt loc de muncă. Persoanele care ne conduc la job şi care ne coordonează sunt extrem de importante în dezvoltarea carierei noastre.

De la un astfel de şef nu prea ai ce să înveţi şi nu ai niciun motiv pentru care să continui să lucrezi cu el.

Dă-ţi mereu deadline-uri

Niciodată nu trebuie să munceşti aşa fără să ştii în ce direcţie te îndrepţi. Aşadar, ar fi o idea bună să îţi stabileşti anumite priorităţi şi să le urmezi. Nu merită să stai să aseptic să fii avansat sau să ţi se mărească salariul şapte ani.

Dacă lucrurile pe care ţi le doreşti nu se întâmplă în perioada pe care ţi-ai stabilit-o, poate este momentul să faci o schimbare.

Nu te teme de eşecuri

Dacă dai greş sau ai un eşec, singurul lucru de care trebuie să îţi dai seama este că nu este “capătul lumii”. Trebuie să te ridici şi să mergi mai departe.

Cu cât te pui mai repede pe picioare, cu atât ai mai multe şanse să reuşeşti curând.

Tags: , , , , , ,Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×