Operatorul de intersectie si INDIRECT

Excel

In acest tutorial pentru Microsoft Excel va voi arata cum puteti extrage o valoare aflata la intersectia unui rand cu o coloana. Prin folosirea operatorului „spatiu” intr-o formula poate fi extrasa o valoare aflata la intersectia a doua zone de celule, zone ale caror adrese sunt scrise in formula deoparte si de alta a „spatiului” (De exemplu formula: A5:E5 B3:B6, returneaza valoarea din celula aflata la intersectia randului A5:E5 cu coloana B3:B6, adica valoarea din celula B5). Asadar: cele doua zone de celula trebuie sa fie un rand si o coloana.
Operatorul „spatiu” apare mai rar in doumentatii, atat pentru Microsoft Excel 2003 cat si pentru Microsoft Excel 2007,
Pentru a incerca rezolvarea exemplului, dupa ce urmariti videotutorialul puteti descarca fisierele pe care am lucrat in timpul inregistrarii.

Veţi învăţa despre:

  • Operatorul de intersectie
  • INDIRECT
Detalii tutorial:

  • durata: 4 minute
  • grad de dificultate: avansat

Tags: , , , ,Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×