Pie Charts Pop in PowerPoint 2007

PowerPoint 2007

Sunt diagramele din PowerPoint innvechite si deloc moderne? Este momentul ca diagramele din prezentarea dumneavoastra sa iasa in evidenta. Puteti sa vedeti diagrama de baza in Office 97.
In PowerPoint 2007, puteti gasi multe efecte noi care va pot ajuta pentru a produce rezultate, cum ati putea realiza cu Photoshop. Un astfel de efect este efectul conic.

PowerPoint


Efectul conic este noul efect in PowerPoint 2007. La prima vedere, ati crede ca diagrama de mai jos este realizata cu ajutorul Photoshop-ului, de un grafician. Efectul produce un aspect atractiv si clar in ceea ce priveste diagrama radiala. Diferenta se poate vedea in imaginea de mai jos cum arata diagrama „without bevel” si „with bevel”.

PowerPoint


Cum aplici efectul conic la Pie Chart

Odata ce ati creat diagrama radiala asigurati-va ca aveti selectat pie chart. Apoi in Format Tab selectati Shape Effects > Bevel > 3-D Options. In fereastra Format Data Series selectati 3-D Format si apoi reglati top width and height. In exemplu de mai jos s-a folosit 14 pt pentru latime si 14 pt pentru inaltime.

PowerPoint


In cazul in care diagrama dumneavoastra are mai mult de 4-5 felii atunci este recomandat sa folositi diagrama de tip bar chart. Si expertii PowerPoint folosesc versiunea 2007 pentru imbunatatirile pe care le aduce suita Office 2007.

Tags: , , ,Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×