Promoţie cursuri LEC-ACADEMY

In perioada 21 iunie – 06 iulie 2016 avem o promotie. Poti achizitiona pachete de doua cursuri la pretul unuia singur. In cadrul promotiei sunt incluse urmatoarele pachete de curs:

promotie cursuri lec academy

Pachetele de curs se pot selecta din formularul de comanda al cursurilor. Reducerea se aplica decat cursurilor comandate si achitate in intervalul de desfasurare al promotiei, respectiv 21 iunie – 06 iulie 2016. Dupa completarea formularului de inscriere vei primi prin email link-ul catre factura proforma pe care o poti achita prin online banking sau la orice sucursala bancara. Activarea contului cu care ai acces la cursuri se face in termen de 6 ore de la momentul confirmarii achitarii proformei.

Videotutorialele care compun cursurile sunt in calitate HD, si fiecare lectie este insotita de fisiere de exercitii pentru a putea pune in practica notiunile prezentate.

Comanda pachetul de cursuriAlte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×