Şcoala de IT

IT

PC World Romania și Asociația eXperților în Tehnologia Informației anunță demararea proiectului: Școala de IT – Un weekend la munte.

Programul este dedicat tinerilor, pasionați de tehnologie care au cunoștințe de programare și doresc să-și aprofundeze cunoștințele de programare și dezvoltare de aplicații într-un timp foarte scurt. Astfel isi vor imbunatatii nivelul de cunoaștere și va putea să lucreze practic propria aplicație.

Programul acestui proiect este urmatorul:

20 – 22 ianuarie 2012 – ASP.NET MVC 3 – Dezvoltare aplicații web
27 – 29 ianuarie 2012 – Windows Phone 7 – Dezvoltare aplicații mobile
03 – 05 februarie 2012 – Windows Azure – Dezvoltare aplicații pentru cloud

Scopul proiectului este de a invata sa scrii o aplicatie completa in 2 zile, a unei aplicatii cap-coada pentru mobil sau pentru cloud. Astfel vei putea avea propria aplicatie.

Mai sunt cateva zile de inscriere la ScoalaDeIt.RO, asa ca ar fi bine sa te grabesti.

Tags: , , , , , ,Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×