Teste grila pentru cursurile de Java

Teste cursuri Java

Incepand de astazi atat cursul online de Java Incepatori cat si cursul online de Java Avansati au integrate in continutul lor si o serie de teste cu intrebari grila pentru a testarea si recapitularea notiunilor predate in cadrul lectiilor parcurse. Testele contin intrebari grila cu raspuns simplu si compus. Cea mai mare parte a intrebarilor se axeaza pe continul teoretic al cursurilor, insa si o serie de intrebari axate pe partea de cod.

Testele sunt accesibile din pagina principala a cursului, pentru utilizatorii cu acces la conturile premium pentru cursurile de Java Inceapatori si Java Avansati. Ca de obicei suntem foarte dornici sa aflam feedback-ul vostru pe adresa de email office@leconline.ro.Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×