Tips-uri pentru o navigarea mai rapida in Firefox

Firefox

In ziua de astazi toata lumea este pe fuga. Cu totii ne dorim cea mai mare viteza la internet si ca toate paginile sa se incarce cat mai repede cu putinta. Acest articol te va ajuta in ceea ce priveste accelerarea incarcarii paginilor web in Mozilla Firefox.
Pentru o navigare mai rapida in Firefox este nevoie sa stergi lista cu download-uri, sa scapi de vechile console Java si sa vizualizezi tab-urile deschise recent.1. Imbunatateste performanta Firefox prin stergerea listei cu download-uri

Este una din cele trei modalitati prin care poti obtine o navigare mai rapida in Firefox. Poti deschide lista cu download-uri prin apasarea combinatiei de taste CTL-J. Apoi da click pe butonul Clear List.

Clear List


2. Scapa de vechile Console Java

Un alt pas destul de important este sa faci update atunci cand este nevoie, in mod constant, pentru a ajuta browserul sa se miste mai repede.

Java Console


3. Vizualizeaza tab-urile deschise recent

Este de preferat sa deschizi browseru Firefox si sa te duci la Options, apoi la Tabs si sa bifezi optiunea When I open a link in a new tab, switch to it immediately. Astfel cand vrei vrea sa accesezi o noua pagina ti se va deschide o noua fila.

TabMai multe detalii despre acest subiect puteti afla de aici.

Tags:Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×