Top 10 video playere HTML 5

HTML 5

Optiunea video devine tot mai populara in limbajul de programare HTML5, fiind compatibila cu cele mai populare browsere: Firefox, Safari, Chrome si Opera.

Mai jos ai lista cu 10 cele mai bune video playere HTML5, care pot fi utilizate atat pentru continut video cat si browserele desktop , dar si in cazul aplicatiilor mobile.

1. Mooplay

MooPlay ofera multiple optiuni de customizare, avand optiuni de control JavaScript integrate elementului video HTML5.

2. Viddler

Atuurile principale ale acestui video player sunt: calitatea video si integrarea usoara.

3. Longtailvideo

Longtailvideo este unul dintre playerele video cu tot mai multe skin-uri si plug-in-uri utile si interactiuni in ceea ce priveste limbajul JavaScript.

4. Vimeo

Unul dintre cele mai cunoscute si folosite site cu continut video. Un uilizator poate ajunge sa incarce fisiere video pana la 5 GB.

5. Videojs

Videojs include optiuni de fullscreen si subtitrari si poate oferi continutul video si in format Flash pentru browserele care nu sunt compatibile HMLT5.

6. SublimeVideo

Acest player ofera playback universal pentru orice browser sau device, facand cu usurinta trecerea de la Flash la HTML5.

7. jMedia Element

Este un player felxibil, oferind si optiunea Flash pentru utilizatorii ce nu pot folosit HTML5.

8. Flare Video

Este un Open source, gratuit si se poate utiliza si pentru utilizarea in scopuri comerciale. Flare Video ofera optiuni de customizare simple ce pot fi folosite in HTML5, CSS sau JavaScript.

9. HTML5 Video / Kaltura

Player-ul standard HTML5 si versiunea sa comerciala Kaltura ofera optiuni si solutii complete HTML5 contra-cost, dupa un scurt Free Trial.

10. Youtube

Bine-cunoscutul player ofera accesul la cel mai mare numar de utilizatori ce cauta continut video. Ce este mai nou este faptul ca exista si posibilitatea incarcarii de continut 3D HTML5, compatibil cu Nvidia 3D Vision.


Mai multe detalii despre acest subiect poti afla de aici.

Tags: , , , , , , , ,Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×