Top 3 carti pentru MS Office 2007

Office 2007

Acest articol va aduce topul celor mai bune 3 carti din care puteti invata multe trucuri din Word, Excel, PowerPoint, Outlook. Sunt foarte bine structurate, cu explicatii practice si pe intelesul tuturor.
Mai jos aveti o lista cu 3 carti foarte folositoare pentru MS Office 2007:


Office 2007

Microsoft Office 2007 for Dummies

Aceasta carte este foarte usor de urmarit pentru toate aplicatiile din suita Office 2007. Puteti citi si invata utilizand diferite aplicatii, chiar si fara a testa aceste lucruri pe calculator, datorita explicatiilor si demonstratiilor usor de inteles.
Office 2007

2007 Microsoft® Office System Plain & Simple

Multe ilustratii colorate va ajuta sa invatati cum sa folositi aplicatiile din suita Office 2007. Cartea cuprinde toate elementele esentiale de creare si formatare a documentelor in Word, manipularea registrelor de lucru in Excel, crearea de prezentari in PowerPoint, si acopera toate nevoile dvs. legate de email si calendar din Outlook.
Aceasta carte este esentiala pentru incepatori, dar are si subiecte avansate pentru cunoscatori.

Office 2007

Office 2007 Bible

Seria „Bible” este scrisa de John Walkenbach si sunt cunoscute pentru explicatiile complete, clare si usor de inteles. Aceasta carte aduna cele mai bune capitole din Word, Excel, PowerPoint, Access si Outlook, precum si completari cu privire la OneNote, InfoPath, si Publisher. Subiectele sunt acoperite pornind de la elementele de baza pana la probleme avansate.

Tags: , , , , , , ,Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×