Trei lucruri care nu ar trebuie să se găsescă în niciun CV

Internetul este plin de modele de CV-uri. Acestea reprezintă o sursă bună de inspiraţie, însă nu trebuie să îţi concepi CV-ul exact ca unul găsit pe un anumit site. Aceste CV-uri sunt făcute în aşa fel încât să fie folositoare pentru toată lume, cuprizând o multitudine de informaţii care pentru unii angajatori sunt irelevante.

Este important să ştii că CV-ul trebuie adaptat pentru fiecare loc de muncă în parte.

Aşadar, ce lucruri nu ar trebui să se găsească în CV-ul tău?

1. Ce nu ți-a plăcut la ultimul job

Nu trebuie să spui în CV ce nu ţi-a plăcut la ultimul loc pe muncă pe care l-ai avut. Dacă vei fi întrebat, poţi răspunde la interviu. Trebuie însă să nu critici foştii angajatori, ci să foloseşte informaţiile în favoarea ta.

2. Informaţii false

Cei care se ocupă de recrutări îşi dau seama când o persoană minte în CV, în condiţiile în care au văzut mii de CV-uri şi au intervievat sute de persoane.
În plus, experienţa ta se poate verifica extrem de simplu, printr-un simplu telefon.
Şi nu doar asta, cunoştinţele tale vor fi cele care, cu siguranţă, te vor da de gol. Prin urmare, fii sincer!

3 Greșeli gramaticale

Cei mai mulţi specialişti în recrutare nici nu mai citesc în totalitatea CV-urile care conţin greşeli. Ei spun din start că acele persoane sunt ori leneşe, ori lipsite de educaţie sau neatente. Chiar dacă ai impresia știi foarte bine limba, mai pune și pe altcineva să arunce o privire peste CV -ul tău.Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×