Update curs Java Incepatori – doua capitole noi

Avem o veste buna pentru voi ! Incepand de astazi cursul de Java Incepatori a primit un upgrade, format din doua capitole noi:

  • Serializarea obiectelor in Java – fie ca este vorba de fisiere binare, fie doar de simple fisiere text, utilizarea lor pentru a salva structuri complexe de date nu reprezinta ce mai simpla varianta. Pentru salvarea structurilor complexe de date, a fost creat mecanismul de serializare, care ne permite practic sa scriem un obiect intr-un fisier. In cadrul acestui curs se foloseste ca si studiu de caz simularea unui mecanism de salvare al unui joc video
  • Operatii de drag and drop – acest tip de operatii sunt des intalnite in interfetele cu utilizatorul atat pentru aplicatiile desktop cat si pentru cele web. In cadrul acestui nou capitol pentru SWING, se construieste un exemplu care implementeaza operatii de Drag and Drop intre doua liste de tip JList.

Tags: , , ,Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×