Contacteaza-ne

TELEFON: 0752 058 365

TELEFON: 0784 727 602

ADRESA: Strada Frumoasa, nr. 52, etaj 2 , apartament 9, interfon 529C

EMAIL: office@lec-academy.ro

Sediul Line Education Center este la numai 5 minute de mers pe jos de Piata Victoriei. Asa ca pentru a ajunge la noi este de ajuns sa luati metroul si sa coborati in statia de la Victoriei sau sa folositi RATB, autobuzele: 205, 300, 381, 635, 783 si de asemenea sa coborati la Victoriei.

Formular contact

Nume:


Email:


Mesaj:


Trimite mesaj

FAQ - Intrebari des intalnite

La sfarsitul cursului se elibereaza o diploma, care sa ateste participarea la curs ?

Da, la sfaristul fiecarui curs urmat in cadrul Line Education Center se elibereaza un certificat de completare a acelui curs, in care sunt precizate notiunile si conceptele care au fost studiate pe parcursul cursului.

Ce acte sunt necesare pentru reducerea acordata sudentilor ? In cazul in care sunt student la master pot beneficia de reducere ?

Pentru reducerile aplicabile studentilor este necesara o copie dupa carnetul de student, sau o adeverinta din partea facultatii. In categorie de reduceri intra si studentii la master.

Pot sa platesc in rate ?

Da. Plata se poate face fie integral, in momentul inscrierii, fie in doua transe 50% in momentul inscrierii, iar restul de 50% in termen de 4 saptamani de cand a inceput cursul.

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×