Mai multe joburi in IT in 2012

PowerPoint 2007

In 2012 se anunta ca mai multe joburi se vor aloca in industria IT-ului. Fata de anul trecut se poate observa cel putin o crestere cel putin echivalenta cu acest an.

Procentul de angajatori care anticipeaza o crestere a volumului total de angajari este de 38%. La nivel national, 33% dintre angajatori sustin ca nu estimeaza modificari in volumul lor de angajare, iar 29% dintre ei prevad o reducere a angajarilor de personal, fata de anul trecut.

Pe site-ul bestjobs.ro sunt active peste 16.000 posturi, in cadrul a peste 6.000 anunturi.
La mare cautare sunt programatorii Java, atat cei junior cat si cei care au o experienta mai mare. De asemenea, sunt cautati programatorii PHP, Junior Network, IT Support, dar si Web Designeri.

Angajatori din domeniu IT sunt: Microsoft, Intel, Bitdefender, Ixia, Oracle, IBM, HP, Infineon Technologies Romania, Electronic Arts, TeamNet Collaborate, 1&1 Internet Development, DigitalOptics, Gameloft, StarStorage, Google.

Topul oraselor cu cele mai multe anunturi de angajare sunt:

  • Bucuresti
  • Timisoara
  • Cluj Napoca
  • Brasov
  • Iasi

Job IT

Potrivit unui sondaj de opinie adresat specialistilor HR, intentiile de angajare in randul companiilor din Romania sunt in crestere fata de anul trecut. Lucru care este bine de stiut!

Tags: , , ,Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×