Windows 8 va fi lansat in octombrie

Este oficial faptul ca lansarea Windows 8 va avea loc in luna octombrie.

Microsoft va finaliza lucrul la sistemul de operare in vara, moment in care acesta va fi disponibil producatorilor de tablete si PC-uri, conform sursei CNET.

In ziua lansarii noului Window vor fi disponibile mai putin de cinci tablete cu sistemul de operare Windows 8 in varianta ARM. Tehnologia ARM este folosita si de iPad, produs de Apple. De asemenea vor fi lansate peste 40 de PC-uri cu noul sistem de operare preinstalat.

Windows 8 va fi primul sistem de operare al Microsoft care va rula pe dispozitive cu tehnologie ARM, care se regaseste, de obicei, in smartphone-uri si tablete. Windows 7 ruleaza doar pe tehnologie Intel. Trei din dispozitivele ARM cu Windows 8 vor fi tablete.

In 2012, vor fi vandute peste 103 milioane de tablete, iar pana in 2015, cifra se va tripla, potrivit estimarilor Gartner. In 2012, Apple ramane lider de piata pe acest segment cu doua treimi din piata.

Windows 8


Lansarea Windows 8 in luna octombrie este in conformitate cu planul anuntat de Microsoft. Iar in Romania s-ar putea sa fie lansat in luna noiembrie.

Tags: , , ,Alte articole si tutoriale:
« »

Oferta limitata eBook gratuit: DUBLEZA-TI VENITUL PRIN CUNOSTINTELE DE IT

Inscrie-te la newsletter si vei primi un eBook gratuit. Vei fi si informat despre ofertele speciale, tutoriale gratis si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Download ebook
×

Abonare email

Accesul la tutorialele gratuite se face pe baza inscrierii la newsletter. Inscrie-te la newsletter-ul LEC Academy si ai acces la peste 40 de lectii gratuite. Daca doresti, vei fi informat despre ofertele speciale, promotiile si discount-urile pentru cursurile LEC Academy.

Vezi lectii gratis
×